IoT / Industrie 4.0

Učinkovito reševanje kompleksnih zahtev

Potrebe industrije so raznolike in zahtevne. Naše industrijske komponente so popolnoma zanesljive in odlično delujejo.Potrebe industrije so raznolike in zahtevne. Naše industrijske komponente so popolnoma zanesljive in odlično delujejo.

 

Merilne naprave za merjenje tlaka

Digitalne naprave za merjenje tlaka se dandanes uporabljajo v različnih sektorjih, na primer v obratih in strojih, okoljski tehnologiji in avtomobilizmu. Morajo biti robustne in zanesljive, odčitki morajo biti točni, delovanje pa energetsko varčno. Podjetje Kontron Electronics je razvilo inteligentno krmiljenje, ki deluje kot zapisovalnik tlačnih vrednosti in lahko shranjuje te vrednosti do 24 ur. Ustvarjene datoteke so na voljo v Excelu prek povezave USB.

 

Industrijske pečice

Pekarne, hoteli in križarke so danes opremljeni z modernimi pečicami. Te pečice so resnični vseznalci. Ponujajo najboljšo funkcionalnost v smislu možnosti upravljanja, imajo integrirano optimizacijo energije in omogočajo povezovanje med lokacijami. Podjetje Kontron Electronics je za tovrstno uporabo razvilo elektronski krmilni sistem, specifičen za stranko. Največji izziv je predstavljal razvoj nadvse kompaktnega zaslona Touch-Display, hkrati pa je bilo treba upoštevati zahtevne okoljske pogoje. Elektronika temelji na enojedrnem procesorju Cortex-A in operacijskem sistemu Linux.

 

to top