Več o podjetju Kontron Electronics Kft.

Podjetje Kontron Electronics Kft. Je izkušen ponudnik proizvodnih in montažnih storitev. Podjetje ima desetletja izkušenj s proizvodnjo celovitih elektronskih sklopov, naprav in sistemov ter ponuja celotno paleto storitev na svojih lokacijah v Pécsu in Tabu. Visokokakovostni in sodobni stroji ter nenehna optimizacija procesa in proizvodnih postopkov zagotavljajo visoko raven kakovosti. Zaposleni se nenehno usposabljajo, poznajo nove tehnike in postopke ter se zelo zavedajo pomena kakovosti.

Podjetje Kontron Electronics Kft. je hčerinsko podjetje družbe Kontron Electronics GmbH, vodilnega in mednarodno dejavnega ponudnika elektronskih storitev. Več kot 300 zaposlenih dela na lokacijah v Frickenhausenu pri Nürtingenu, v Schorndorfu ter v proizvodnih obratih družbe Kontron Electronics Kft. v Pécsu in Tabu na Madžarskem. Podjetje je del skupine Kontron S&T in spada v tehnološki koncern S&T.

Dodatne informacije: 

Odgovorno vodenje podjetja

Spoštujemo svoje zaposlene ter jim izkazujemo zaupanje in spoštovanje. Naše sodelovanje temelji na skupnem razumevanju vrednot ter pripravljenosti, da se medsebojno podpiramo in drug drugega navdihujemo.

Preglednost, jasnost in občutek odgovornosti so potrebni za ohranjanje in krepitev zaupanja naših strank in partnerjev ter za povečanje njihovega zadovoljstva. Tega se zavedamo in si po najboljših močeh prizadevamo, da bi te vrednote živeli in ohranjali.

Razmišljanje zunaj okvirov in nenehno spodbujanje inovacij – to je naša stalna gonilna sila. Sami sebi postavljamo visok standard – biti zaupanja vreden in dolgoletni tehnološki partner svojim strankam. Naš cilj je, da skupaj dosežemo zastavljene cilje in smo skupaj uspešni, zdaj in v prihodnosti.

Naša vsakodnevna dejanja temeljijo na integriteti, iskrenosti in verodostojnosti, za čemer trdno stoji tudi vodstvo.

Anita Réder
      

Naša vizija

Kot vrhunsko evropsko podjetje želimo svojim strankam z inovacijami, izboljšavami in proizvodnimi procesi, ki varčujejo z viri, zagotoviti vodilni položaj na njihovih trgih, kjer bodo kompetenten in prilagodljiv partner na področju elektronike. 

 

Naše poslanstvo

Aktivno podpirati naše stranke pri razvoju trajnostnih izdelkov in dopolnjevati ponudbo naših strank z različnimi storitvami. Z ekipo, ki se medsebojno spoštuje, se dobro počuti in zaupa stabilnemu delodajalcu. 

 

Naše zavedanje kakovosti

Podjetje Kontron Electronics se vidi kot kompetenten visokotehnološki ponudnik z izrazito in celovitim zavedanjem kakovosti. Ta visok standard zajema vsa področja podjetja in se nenehno presoja s sistemom vodenja kakovosti.

Naša okoljska ozaveščenost

Podjetje Kontron Electronics Kft. prevzema ekološko odgovornost za naravo in prihodnje generacije. Tako pri razvoju izdelkov kot pri naložbah, usmerjenih v prihodnost, je za naše razmišljanje in delovanje značilna visoka stopnja odgovornosti. 

 

Compliance

Skladnost je pomemben del našega vodenja podjetja in odraža osrednje vrednote, ki smo jim zavezani. Velik pomen pripisujemo poštenemu in pravičnemu konkurenčnemu sodelovanju ter korektnim odnosom z zaposlenimi, strankami in poslovnimi partnerji. Kot del tehnološkega koncerna Kontron AG je Kodeks ravnanja skupine S&T podlaga za naše skupno delovanje. Poleg tega predstavlja standard, ki so m zavezani in h kateremu so usmerjeni vsi zaposleni. 

Podatki in dejstva

2023Zaključena integracija Iskratela v skupino Kontron in preimenovanje podjetja v Kontron, d. o. o. 
2022Kontron Europe GmbH, Augsburg produkciji polaganja elektronskih komponent in sistemske integracije, dodane storitve letalske elektronike 
2020Ustanovitev združenja ODM/EMS, združenja šestih evropskih proizvodnih lokacij: Kontron Electronics GmbH v Frickenhausenu (Nemčija) ter Kontron Electronics Kft. v Tabu in Pécsu (Madžarska), Kontron Austria GmbH v Ebbsu in Engerwitzdorfu (Avstrija) ter podjetje Iskratel d.o.o s svojo lokacijo v Kranju (Slovenija)
2020Kontron Electronics GmbH, 450 zaposlenih na lokacijah v Großbettlingenu, Schorndorfu in na Madžarskem – 25. obletnica
2019EPRO Electronic s prodajno pisarno v Nemčiji in dvema proizvodnima obratoma na Madžarskem postane del podjetja Kontron Electronics GmbH 
2018Kontron Electronics GmbH postane del skupine Kontron S&T Group
2016EPRO Electronic Produktion Kft. Odpre proizvodno lokacijo v univerzitetnem mestu Pécs na Madžarskem
2003Ustanovitev podjetja EPRO Electronic GmbH v Remshaldnu
1991Ustanovitev podjetja EPRO Electronic Produktion Kft. v Tabu na Madžarskem
 
to top