Več o podjetju Kontron Slovenia ODM/EMS

Podjetje Kontron Slovenia ODM/EMS je One-Stop-Shop na področju storitev proizvodnje elektronike. Portfelj podjetja vključuje raziskave in razvoj, uvajanje novih izdelkov, izdelavo prototipov in serijsko proizvodnjo, elektroniko in končno montažo, programiranje in testiranje, integracijo sistemov, pakiranje, skladiščenje in logistiko ter poprodajno podporo. Ta poklic opravljamo že skoraj 75 let!

Danes je podjetje s 115 zaposlenimi na proizvodni lokaciji v Kranju v Sloveniji regionalno aktiven ponudnik storitev na področju proizvodnje elektronike. Podjetje je del zveze Kontron ODM/EMS Alliance in spada v tehnološki koncern S&T.

Dodatne informacije:

Odgovorno vodenje podjetja

Svoje izdelke razvijamo v tesnem sodelovanju s partnerji in strankami. Prizadevamo si zagotavljati visokokakovostne, prilagojene rešitve in storitve, ki izpolnjujejo posebne zahteve naših strank. Naši poslovni partnerji in stranke nam s svojimi povratnimi informacijami omogočajo, da jim lahko nudimo storitve v njihovo popolno zadovoljstvo.

Razvoj izdelkov in prilagodljivost sta dve osnovni načeli našega poslovanja. Ves čas svojega obstoja smo pomagali premikati tehnološke meje komunikacije in spreminjati ideje v konkretne inovacije.

Naše zaposlene spodbujamo k nenehnemu usposabljanju in nadaljnjemu razvoju. Da bi podjetje ohranilo svojo konkurenčno prednost, se osredotočamo na razvoj mladih talentov. »Integriteta oblikuje naše odnose s poslovnimi partnerji, zaposlenimi, družbeniki in javnostjo.« Ta izjava povzema načela našega podjetja. Prizadevamo si dosegati visoke etične in pravne standarde. Zaposleni v skupini Kontron d.o.o. so zavezani k doslednemu spoštovanju načel Kodeksa ravnanja.
 

Jernej Polic
          

Naša vizija

Postati prednostni partner z zagotavljanjem celovitih in visokokakovostnih storitev na področju izdelave elektronike.   
 

 

Naše poslanstvo

Odličnost pri izpolnjevanju pričakovanj, ki jih imajo naše stranke in partnerji do našega podjetja. Profesionalni EMS z izkušnjami v razvoju, proizvodnji in integraciji kompleksnih izdelkov ter rešitev z najvišjimi standardi kakovosti.

 

Naše zavedanje kakovosti

Na podlagi naših 70-letnih izkušenj se zavezujemo, da bomo pri vseh svojih dejavnostih upoštevali pet temeljnih načel: poslovna odličnost, prilagojene rešitve, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere, načelnost in poštenost.

Naša okoljska ozaveščenost

Podjetje Iskratel EMS prevzema ekološko odgovornost za naravo in prihodnje generacije. Tako pri razvoju izdelkov kot pri naložbah, usmerjenih v prihodnost, je za naše razmišljanje in delovanje značilna visoka stopnja odgovornosti.

 

Compliance

Ni nam vseeno, kakšen svet bomo zapustili prihodnjim generacijam. 
Podjetje Kontron Slovenia ODM/EMS je povezano s temeljnimi načeli skupine Kontron d.o.o. ter jih predstavlja in tudi spodbuja.

Podatki in dejstva

2023Zaključena integracija Iskratela v skupino Kontron in preimenovanje podjetja v Kontron, d. o. o. 
2022Kontron Europe GmbH, Augsburg produkciji polaganja elektronskih komponent in sistemske integracije, dodane storitve letalske elektronike 
2021Del zveze Kontron ODM/EMS Alliance – ustanovitev združenja ODM/EMS, združenja šestih evropskih proizvodnih lokacij: Kontron Electronics GmbH v Frickenhausenu (Nemčija) ter Kontron Electronics Kft. v Tabu in Pécsu (Madžarska), Kontron Austria GmbH v Ebbsu in Engerwitzdorfu (Avstrija) ter podjetje Iskratel d.o.o s svojo lokacijo v Kranju (Slovenija)
2020Vstop v skupino S&T Group 
2019Carrier-grade SD-PON  |  Mesh Wi-Fi  |  Evolution to 5G
2018Prvi na svetu: Dual-Nature-OLT | varnostni projekt 5G
2017Start-up program | prva uvedba eCall v  EU
2015Virtualizacija | Cloud-Service-Plattform
2014Projekt »na ključ« GSM-R za Slovenske železnice
2012Vstop v ključne panoge
2009Izstop družbe Siemens AG
1989Siemens AG Joint Venture
1947Ustanovitev podjetja Iskra
to top