Več o podjetju Kontron Electronics AG

Družba Kontron Electronics AG je ponudnik rešitev za avtomatizacijo in storitev Embedded ODM. Podjetje deluje v različnih sektorjih, vključno s proizvodnjo industrijskih strojev in opreme, medicinsko tehnologijo in avtomatizacijo stavb. Ponudba storitev obsega lastniške izdelke, izdelke po meri stranke, storitve na področju razvoja in konstrukcije kompleksnih elektronskih komponent, modulov in sistemov ter storitve proizvodnje in montaže kompletnih sklopov. Ta poklic opravljamo že 40 let!

Družba Kontron Electronics AG s 40 zaposlenimi ima sedež v Rotkreuzu v Švici. Podjetje je del Kontrona in spada v tehnološki koncern S&T. 

Dodatne informacije: 

Odgovorno vodenje podjetja

Spoštujemo svoje zaposlene ter jim izkazujemo zaupanje in spoštovanje. Naše sodelovanje temelji na skupnem razumevanju vrednot ter pripravljenosti, da se medsebojno podpiramo in drug drugega navdihujemo.

Preglednost, jasnost in občutek odgovornosti so potrebni za ohranjanje in krepitev zaupanja naših strank in partnerjev ter za povečanje njihovega zadovoljstva. Tega se zavedamo in si po najboljših močeh prizadevamo, da bi te vrednote živeli in ohranjali.

Razmišljanje zunaj okvirov in nenehno spodbujanje inovacij – to je naša stalna gonilna sila. Sami sebi postavljamo visok standard – biti zaupanja vreden in dolgoletni tehnološki partner svojim strankam. Naš cilj je, da skupaj dosežemo zastavljene cilje in smo skupaj uspešni, zdaj in v prihodnosti.

Naša vsakodnevna dejanja temeljijo na integriteti, iskrenosti in verodostojnosti, za čemer trdno stoji tudi vodstvo.

Sebastian Wieland         Olivia Bolliger         Pirmin Geisser

Naša vizija

Kot vrhunsko evropsko podjetje želimo svojim strankam z inovacijami, izboljšavami in proizvodnimi procesi, ki varčujejo z viri, zagotoviti vodilni položaj na njihovih trgih, kjer bodo kompetenten in prilagodljiv partner na področju elektronike. 
 

 

Naše poslanstvo

Aktivno podpirati naše stranke pri razvoju trajnostnih izdelkov in dopolnjevati ponudbo naših strank z različnimi storitvami. Z ekipo, ki se medsebojno spoštuje, se dobro počuti in zaupa stabilnemu delodajalcu. 

 

Naše zavedanje kakovosti

Podjetje Kontron Electronics AG se vidi kot kompetenten visokotehnološki ponudnik z izrazito in celovitim zavedanjem kakovosti. Ta visok standard zajema vsa področja podjetja in se nenehno presoja s sistemom vodenja kakovosti.

Naša okoljska ozaveščenost

Podjetje Kontron Electronics AG prevzema ekološko odgovornost za naravo in prihodnje generacije. Tako pri razvoju izdelkov kot pri naložbah, usmerjenih v prihodnost, je za naše razmišljanje in delovanje značilna visoka stopnja odgovornosti. 

 

Compliance

Skladnost je pomemben del našega vodenja podjetja in odraža osrednje vrednote, ki smo jim zavezani. Velik pomen pripisujemo poštenemu in pravičnemu konkurenčnemu sodelovanju ter korektnim odnosom z zaposlenimi, strankami in poslovnimi partnerji. Kot del tehnološkega koncerna Kontron AG je Kodeks ravnanja skupine S&T podlaga za naše skupno delovanje. Poleg tega predstavlja standard, ki so m zavezani in h kateremu so usmerjeni vsi zaposleni. 
 

Podatki in dejstva

2020Predstavitev imena in logotipa izdelka QIWI Toolkits, prvega lastniškega programskega izdelka družbe Kontron Electronics AG, ki se uspešno prodaja od leta 2016.
2018Kontron Electronics AG, 40 zaposlenih na lokaciji Rotkreuz – 40. obletnica 
2018Kontron Electronics postane del skupine Kontron S&T Group
2015Iz podjetij as electronics GmbH, Mikrap AG in Contec GmbH nastane podjetje exceet electronics
1995Ustanovitev podjetja as electronics GmbH
1986Ustanovitev podjetja Contec Automation GmbH
1978Ustanovitev podjetja Mikrap AG
to top